Rasmus 6 kuud

Palju õnne Rasmus 6 kuu täitumise puhul! Mõtle ka, nüüd me oleme koos olnud pool aastat! Ma ei mäletagi enam kuidas elu ilma sinuta oli! Nii tüüpiline lapsevanema jutt, aga kuigi vahepeal, näiteks kell 3 öösel sind uuesti magama kussutades, on raske, siis ei vahetaks ma seda ikkagi mitte millegi vastu!

Hämmastav on näha, kui kiiresti sa sellel esimesel eluaastal arened. Alles sa olid lihtsalt diivanil babynestis tudiv beebi ja nüüd peab kõik su käteulatuses olevad asjad eemale lükkama, kuna muidu need satuvad sulle suhu või põrandale. Sa oled ka palju tugevamaks muutunud! Oled ära õppinud nipi, kuidas end seljalt kõhule keerata ja nüüd sa teed seda kogu aeg! Ringi rullivale beebile mähkme jalga toppimine on omamoodi katsumus. Oled hakanud külje peal magama nagu väike ostbåge (kõverik juustukrõps) ja vahepeal topid oma näo nii teki sisse, et kogemata oledki end lupsti magades kõhu peale keeranud. See sulle aga ei meeldi ja siis me peame sulle appi tulema, kuna tagasi sa ei oska veel end keerata.

Äkitselt oled sa ka ära õppinud istumise. Sa ei istu küll veel päris kindlalt, nii et ma olen kogu aeg su kõrval, aga vahepeal sa istud täitsa ise ja asjatad. Kuniks sul tasakaal ära kaob ja sa külje peale ära vajud.

Muidugi oled sa ka naljanina ja sulle meeldib puuksuhäälte peale naerda. Hiljuti avastasid sa ka oma keele ja näitad kõigile rahumeeli keelt. Talla alt ja kaenlaaukudest kardad sa kõdi, nii et vahepeal saab sind kõditades naerma ajada. Su lemmiktegevus on aga loomulikult kõikide asjade suhu toppimine ja nende järamine. Kõike peab ju maitsma ja katsetama suhu toppida!

Oled ka hakanud rohkem tavalist sööki sööma. Alates 6 kuust vahetame me esiteks RPA teise sordi vastu (Semper 1 -> 2) pluss et sa tegelikult enam eriti ei viitsi pudelist piima juua, vaid sulle meeldib laua taga istuda ja muid asju nosida. Hommikuti sööd sa kausitäie putru. Lõunasööki sööme kella 11 paiku koos ning enne kella 15st uinakut saad sa piima. Õhtuti maitsed sa ka meie sööki ning enne magamaminekut saad sa vällingut (vedel puder ehk siis eesti keeles kört haha). Praegu sa öösiti hullult jamad ja keerled ja ärkad nii et me oleme sattunud olukorda kus sa sööd öösiti mitu korda. Aga me üritame seda vähendada, osaliselt kuna sul ei ole vaja öösel nii palju süüa ning osaliselt selleks, et sa õpiksid ise, ilma lutipudelita uuesti uinuma.

Üldsegi oled sa palju rohkem väike inimene kui alguses. Sa tahad meiega koos hängida ning otsid mind alati pilguga kui ma su kas maha panen või kellegi teise sülle annan. Sulle ei meeldi suured rahvahulgad ja see, kui kõik tulevad sulle korraga tere ütlema. Nii et selline suur hulk äkilist tähelepanu teeb sind ärevaks ja siis sa muutud hoopis kurvaks.

Sa kaalud 9400g ja oled 71cm pikk. Meeter veel ja sa oledki emmest pikem! Oled nunnu ja mu parim sõber!

❤️   ❤️   ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *