Updeidin teid oma tegemistest

Nonii, olen usin töömesilane juba kuu aega olnud! Terve septembri töötasin 80% ja nüüd oktoobrist alates töötan 100%. Küll aga on mul juba oktoobris kaks puhkusepäeva ka bookitud, nii et pole hullu! Oktoober on meil väga täisbuukitud kuidagi. Igal nädalavahetusel me teeme midagi! Samas on see ka meil kõige vaesem kuu, kuna mina enam emapalka ei saa, AGA palka ka ei saanud septembris, kuna meil Rootsis on nii, et ma saan septembrikuu palga alles 25 oktoober 😀 Ehk siis see kuu elame me säästukonto rahadest :’D

Oleme päris palju Micke ja Rasmusega metsas seenel käinud. Eelmine nädalavahetus käisime lausa reedel ja laupäeval metsas. Laupäeval oli meil hea seenesaak ja leidsime palju lehter-kukeseeni! Küll aga sadas vihma, nii et siis kui me lõpuks kolme tunni möödudes läbi vettima hakkasime, siis me pooljooksime auto poole. Ma olin natuke paanikas ka, et Rasmus ehk külmetas, aga tegelikult ma arvan, et tal oli suht okei olla. Tal oli mitu kihti riideid seljas ja seljakotil oli väike katusekene ka peal. Ainult kindaid tal ei olnud, nii et lõpu poole ta käed ehk natuke külmetasid, aga mitte nii, et ta oleks kurvaks muutunud või häält teinud.

Üldsegi on Rasmusel praegu põnevad ajad. Laenasime Mari-Liisilt gåvagni (kõndimis-vankrit?) ja ükspäev Rasmus lihtsalt sai aru, kuidas ta sellega kõndima peab! Nii et jookseb ühest toa otsast teise sellega. Ümber ta seda ise ei oska muidugi keerata, nii et siis peame aitama. Muidu talle üldse ei meeldi meiega koos kõndimist harjutada. Kui me võtame tal käest kinni, siis ta jalad muutuvad kohe spagettideks ja ta vajub põrandale 😀 Nii et me laseme tal ise selle kõndimise asja välja mõelda. Ta on hakanud ka päris palju seistes kapi äärest lahti laskma. Tõmbab end millegi najale püsti ja hakkab siis midagi uurima, mis tal käes on ja laseb lauast või kapist lahti samal ajal. Ja ta oskab isegi päris kaua niimoodi seista!

Oleme üritanud talle lusikat ja kahvlit ka kätte anda süües, aga talle meeldib seda põrandale visata, nii et me peame veel jätkama sellega, enne kui ta aru saab, milleks see hea on. Kuigi täna ta isegi üritas oma uue kahvliga kartulitükke toksida!

Üks päev avastas Micke ka, et tal vist ikkagi on hammas tulemas! Oli andnud Rasmusele klaasist juua ja kuulnud kuidas klaas vastu hammast läks. Siiani midagi näha veel ei ole olnud, aga nüüd täna õhtust süües Rasmus tegi suu lahti ja siis oligi all pisikene hammas näha! Ta käib kogu aeg keel suust väljas ringi ja nüüd ma olen aru saanud et see vist ongi sellepärast, et ta kogu aeg katsub keelega oma alumist hammast haha.

Mis siis veel toimumas on? Homme läheb Micke sügiskonverentsile Kopenhaagenisse tööga ning me jääme Rasmusega koju. Laupäeval saame Kimiga kokku ja laseme lastel mängida ja pühapäeva kohta veel täpselt ei tea. Siis ootab mind ja Rasmust veel ka ees nädavahetuse tripp Bollnäsi, kuna lähme ühe Rasmuse sõbra 1 aasta sünnipäevapeole ja siis sellele järgneval nädalal ongi juba Rasmuse sünnipäev käes!! Juba ongi aasta aega möödas! Wow! Ehk siis rohkem kui poolteist aastat raseduse ja Rasmusega. Aeg enne seda tundub nii ammune! Elu nüüd on muidugi kogu aeg kiire ja teistmoodi stressirikas. Eriti nüüd kui ma tööl käima jälle hakkasin. Praegu ma ärkan ju kell 6 Rasmusega (Micke võtab hetkel kõik öised ärkamised) ja me sööme koos hommikust. Siis ma teen ennast korda ja panen end riidesse ja tavaliselt olen hiljemalt pool 8 juba tööl. Kuna ma nii vara tööl olen ja suht lühikese lõuna ka teen, siis ma enamasti sõidan juba 16st koju. Siis kell 17 sööme koos õhtust, mängime tunnikese või kaks, olenevalt kui väsinud Rasmus on ja siis kella 18-19 paiku paneme Rasmuse magama ja siis algab nii öelda vaba aeg 😀 Aga ma olen viimasel ajal nii väsinud, et ma mingi 22st hiljemalt olen juba voodis teki all hehe…

Ahajaa, muu uudis ka see, et ma pillasin oma telefoni puruks, nii et ostsin endale uue iPhone 11. See on harjumatult suur ja raske haha.

Muud polegi. Mul on hetkel suht madal motivatsioon, et blogi elus hoida, aga ma vahepeal ikka üritan (peaksin seda updeitima ka, aga ma ei viitsi uurida kuidas backuppida jne). Aga see siia piltide laadimine on kuidagi nii tüütu, nii et ma seda täna ei viitsi teha. Aga kõik te, kes te mu blogi loete, olete kõiki pilte eniveis juba kas Instagrammist või kuskilt mujalt juba näinud 🙂

Head ööd ja toredat tulevat nädalavahetust!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *