Sügis ja tagasi tööle

Nüüd ma olen kaks nädalat juba tagasi tööl olnud. Septembris töötan neli päeva nädalas (reedeti olen vaba) ja siis oktoobrist hakkan täitsa täisajaga tööle. Täitsa okei on tööl käia. Esimesed päevad oli kurb terve päev Rasmuse juurest ära olla, aga neil on Mickega koos kodus nii tore olla, et pole hullu. Ise ma ootan töö juures oma esimest projekti ja senikaua üritan Swifti ja IOS developmenti õppida.

Eelmine nädalavahetus käisime ükspäev Tyresta looduspargis jalutamas. Peatusime ühe järve ääres, kus Rasmus sai parte vaadata.

Tal oli tore ja terve selle 5 km ringi istus vankris ära! Tavaliselt ta nii kaua enam ei viitsi vankris istuda.

Pühapäeval käisime metsas seenel. Suht suvalt vaatasime kaardi pealt mingi metsa välja ja läksime sinna seeni otsima. Eriti palju kukekaid ei leidnud, aga leidsime päris palju lehter-kukeseeni. Enamus olid küll pisikesed, aga seegi midagi! Rasmuse jaoks ostsime sellise seljakoti laadse asja, mida Micke saab seljas kanda. Ja Rasmus istub seal natuke rohkem nagu toolis pluss kõrgemal ja näeb paremini välja.

  

Nüüd on Rasmusel aga otsa ees suur sääsehammustus (pisikese puugi leidsime ka ta õla pealt  😱 ). Nüüd sellel nädalavahetusel on ka plaanis jälle metsa minna. Micke on hoogu läinud ja ostis meie mõlemile nii mugavad matkamispüksid, istumisalused kui ka sellise metsapliidikese, mille peal süüa teha saab 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *