nädalavahetus eestis II

Seekord oli Eestis käies päris hea soe ilm, nii et sai uuel terrassil istuda. Pildi peal on Kalle teki sisse mässitud, kuna mingi herilane lendas ringi ja tahtis meie sööki endale saada…
Pärast hommikusööki võtsime auto ja sõitsime läbi Rakvere Kaberneeme randa.

Rand oli mõnus küll, täpselt selline perfect eesti rand nagu mulle meeldib. Küll aga tundus vesi suht külm olevat ja väike tuuleke puhus ka, nii et me päris ujuma ei läinud…

Pärast seda sõitsime veel pealinna, et Kaia auto peale võtta, käisime korraks Kristiines telekalauda shoppamas ja siis sõitsime õhtul tagasi V-M’sse. Laupäeval ootas ees niisama tsillimine, hernepõllul herneste korjamine ja internetiühenduse loomine.

Hehe, herned näevad küll väga kuivanud ja pruunid välja, aga me leidsime ka rohelisi, nii et pole viga!

Terve kotitäie saime, nii et terveks õhtuks oli snäkk olemas.

Internetiühenduse loomine

Õhtul käisime veel saunas, ma tegin kookosõliga juuksemaski ja tsillasime niisama.

Järgmisel päeval saime autoga linna ja me Kallega lendasime jälle tagasi Stockholmi. Kusjuures oli üks naljakas seik ka. Lennujaamas enda lendu oodates vaatasime oma pardakaarti ja märkasime üllatusega, et me maandume Brommas, mitte Arlandas! Me olime kogu aeg eeldanud, et lendame tagasi ka Arlandasse. Nii et ju meil siis vedas, et auto just enne reisi katki läks ja et me ikkagi bussiga Arlandasse sõitnud olime, kuna meie esialgne plaan oli ju olnud autoga lennujaama minna. Oleks natuke feil olnud, kui me tagasi sõites oleks avastanud, et ups, me sõidame Brommasse, aga auto on pargitud Arlanda lennujaama hehe.
(ps, auto asi sai ka töökojas korda tehtud)

Nüüd mul hetkel käib teine nädal praktikal ja sellest ma kirjutan mingi teine päev, kuna täisajaga iga päev “tööl” käimine väsitab ikka täiega ära! Küll aga on tore, et mu praktikakoht nii lähedal asub ja et ma vahepeal läbi pargi sinna hommikuti jalutada saan!

Categories:

elu

One Response

  1. Kaia says:

    Ilusad pildid ja toredad mälestused. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *