Kaia külas ja loomaaias käik

Esimesel päeval kui Kaia külas oli, siis me tsillisime suht niisama ja käisime natuke Nacka forumis ja Sicklas shoppamas. Käisime Sicklas mu lemmikut mereanni-suppi ka söömas ja kõik armastasid seda wohoo! Teisipäeval vedasime end muuseumisse loomi ja muud taolist kraami vaatama. Aga muuseum oli lapsi täis ja see käik oli päris väsitav haha.  Kolmapäevaks oli meil tehtud plaan loomaaeda sõita. Õnneks oli kolmapäev ka esimene tõeline suvepäev. Juba hommikul päike paistis ja oli soe ilma jakitagi! (loomaaeda minnes jätsime jakid isegi et autosse, mis on ju päris julge tegu põhjamaal elades)Loomaaias oli ka päris palju inimesi, aga see on ka suht popp koht. Nädal aega hiljem saatis Mari mulle ajaleheartikli kuidas inimesed mingil päeval olid värava taha jäänud loomaaeda minnes, kuna külastajaid lihtsalt nii palju oli.Ma olen seal loomaaias kaks korda varem käinud, nii et ma teadsin juba umbes kus mis loomad tsillivad.Rõõmus elevant paremal!Ninasarvik hirmutas teise loomakese vee äärest minema hehe.Järjekord Safari-sõidule.Kuigi ühte sinna sõiduasja mahub tegelikult mingi 8 inimest saime me ühe täitsa endale. See oli hea, kuna siis saime salvestust inglise keeles kuulata (seal on mingi salvestus mis seletab ja jutustab loomade kohta).Lõvid peesitavad nagu alati.Vaade merele!Käisime veel delfiine ka vaatamas ja kebabi söömas.Kalle kaugustesse vaatamas.Oli tore päev! Päris mitu tundi jalutasime seal ringi ikka. Pärast ma autos koduteel natuke magasin ka hehe. See on ikka mingi kahetunnise sõidu kaugusel Stockist, nii et natuke maad sinna loomaaeda on. Aga samas sobivalt selline ühepäeva-tripp.Koju jõudes haarasime kohe oma ujumisasjad ja suundusime Långsjö äärde. See on meie kodust mingi 5 mintsa kaugusel asuv järv. Oli aeg aasta esimene Rootsis ujumine teha (me Kallega olime juba Sitsiilias oma esimese ujumise ära teinud ju).Ja oligi kõik! Pärast seda läksime arvatavasti koju, sõime midagi head + jäätist ja vaatasime võib-olla Peep show’d. Kuna thats what you do puhkusel!
Täna käisin muide üle mitme aasta jälle hambaarstil. Esimest korda Rootsis elades. Ma ei mäletagi millal ma viimati hambaarsti juures käisin, aga ju see oli millalgi Eestis käies, kui ma juba Rootsis elasin. Nüüd mõtlesin, et on aeg siin ka hambaarsti juures ära käia (paar aastat viimasest korrast möödas ju!). Igatahes. Tehti paar röntgenpilti, võeti natuke hambakivi, aga muidu olid hambad terved ja lähen tagasi alles mingi pooleteise aasta pärast, jee!

Categories:

elu

One Response

  1. Mari says:

    See elevant nägi päris röömus välja jah 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *