Sitsiilia, päev 6-7

Kolmapäeval me enam ei viitsinud kuskile kaugele trippima hakata, nii et sõitsime teisele poole Taorminat, kus olime varem mööda sõites ilusat randa näinud.

Ja see rand oli ka oi-nii-ilus-ja-mõnus! Helesinine vesi ja taevas, nii et raske oli aru saada kus üks algab ja teine lõppeb. Rand oli küll kivine, aga need olid väiksed kivikesed, nii et polnud hullu midagi.Väga palju inimesi seal ka ei olnud, nii et me viskasime rätikud maha ja suvitasime natuke.Ja käisime Vahemeres ujumas! Pärast seda sõitsime veel Taorminasse, kuna me teadsime, et ilma autota me sinna küll ronida ei viitsi. Leidsime ühe nunnu restorani, kus me pitsat sõime ja apelsinimahla jõime. Ostsime koju kaasa kohalikku veini ja oliiviõli ka. Järgmisel päeval viisime rendiauto tagasi ja veetsime seega viimase reisipäeva hotellis basseini ääres tsillides. Vahepeal käisime peatänaval pitsat ka söömas. Üldsegi sai sellel reisil ikka päris palju pitsat söödud hehe. Ongi kõik. Järgmisel päeval saime bussiga lennujaama ja lendasime tagasi Stocki. Mind ootas ees nädal aega tööl käimist, mis oli tegelikult päris tore. Nüüd on see ka möödas ja olen jälle puhkusel hehe. Alustan oma puhkust homme Eestisse lendamisega. Juhhei saab eesti jaanipäeva tähistada!!!

Categories:

elu

3 Responses

  1. Kaia says:

    Imelised pildid!

  2. Maia Voigt says:

    Meie saime eile teie kaardi sitsiiliast kätte 🙂
    Ilus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *