Sitsiilia, päev 5

Järgmisel päeval olime piisavalt puhanud, et uuesti üks road tripp ette võtta. Sõitsime Kallega Siracusa linna, mis oli umbes pooleteise tunni kaugusel “kodust”. Õnneks olin ma enne natuke parkimise kohta ka guugeldanud, nii et ma teadsin kuhu minna. Nagu ma enne kirjutasin kuskil, siis niisama tänaval parkimist oli enamasti suht raske leida hehe. Sitsiilia lipp. Kalle kauguses silti lugemas. Kalle kultuuri nautimas. See väike saareke, kus me ringi käisime oli siis see vanalinna osa, Ortigia (not sure kuidas see nimi eesti keeles siis oleks…). See oli nunnu linnaosa väikeste kitsaste tänavatega. Tol päeval oli seal päris vähe inimesi ja turiste ka, nii et tihtipeale kõmpisimegi seal kahekesi ringi. Trepiga kivi hehe.
Mingil hetkel jõudsime siis ikkagi kuskile peatänavale ka välja, kus oli natuke rohkem inimesi. Seal ostsime metsmaasikamaitselist pulgajäätist, niii nämmu! See oligi nagu selline jäätiseputka, kus olid erinevad pulgajäätised reas ja said sealt valida. Keegi peaks siin ka sellise avama!Jee, saime isegi kahekesi pildile!
Kui olime piisavalt ringi kõmpinud, läksime jälle auto juurde ja sõitsime tagasi.
IMG_0258
IMG_0259Või noh, päris otse me veel koju ei sõitnud. Sõitsime mingisse suurde outlet keskusesse, kus oli erinevaid poode ning vaatasime seal ringi. Kalle ostis isegi paar asja, mina ei leidnud midagi. Sattusime koduteel meeletu vihmasaju kätte ka, mis oli päris tore. Ma vahepeal filmisin ka muide reisi ajal, nii et millalgi ma ehk teen mingi filmikese ka reisist valmis.
Aga ok, nüüd on aeg rootsi midsommarit tähistama hakata. Kuigi ma ei tea kuidas me seda teeme, täna sajab päev otsa. Võib-olla sööme lihtsalt natuke heeringat ja kartulit ja ongi kõik 🙂

Categories:

elu

One Response

  1. Kairi says:

    Woo, mõnus reis tundus teil! Eriti arvestades meie kauneid ilmasid siin 😛 PS. Meil on ka heeringas külmas juba! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *