Sitsiilia, päev 4

Kuna me olime terve eelmise päeva autoga ringi sõites veetnud, otsustasime me esmaspäeval end rohkem kodu lähedal hoida. Ma tahtsin Taorminasse rooma teatrit vaatama minna, nii et vurasime autoga sinna, avastasime parkimismaja (elupäästja, kuna ei pidanud kitsastel tänavatel parkimist otsima) ja kõmpisime sinna. Tol päeval oli ikka vääggaa soe ilm ja tugev päike. Päiksekartja nagu ma olen, üritasin ma end enamasti natuke päikese eest kaitsta ka. See on Sitsiilia suuruselt teine rooma teater (see mis on esimesel kohal on Siracusas).Taustal paistab vulkaanike, mis enamasti oli pilvedes.
Seal teatris korraldatakse praegu ka kontserte ja asju, mis on ju päris lahe. Mida mõnus vabaõhuteater nagu! Eriti kui õhtud on nii soojad, nagu seal. Sinna randa, mis seal taustal paistab läksime ükspäev ujuma. Flowers everywhere!
Siis tsillisime veel Taorminas, taevas läks vahepeal natuke tumedaks ja hakkas natuke müristama (mida juhtus päris tihti niimoodi pärastlõunal seal saarel) ja me kõmpisime ringi ja sõime jäätist. Kui vihma tibutama hakkas, läksime tagasi hotelli. Kui päike jälle välja tuli, läksime basseini äärde tsillima.
Nagu näha, siis me olime vist reisil ikka natuke enne kõrghooaega, kuna enamasti oli basseiniala inimestest suht pooltühi.

Categories:

elu

One Response

  1. Maia Voigt says:

    Tore puhkus teil.. ,mis keelt seal rääkisite…?
    Kalli-Kalli-
    maia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *